Kläppen, Transtrand

Tranantorget 85

Såld
  • 4 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

79kvm med 9 bäddar i absolut toppläge på Kläppen, Tranantorget

Stor lägenhet med 3 sovrum, balkong i söderläge och ett läge som vi sällan tidigare skådat på Kläppen - varmt välkommen till Tranantorget 85!

Här bor du med pistsystemet, gondol, restauranger och hela Tranantorgets puls precis invid husknuten. Brf Tranantorget är beläget lika centralt som nya hotell Kurbits och i alla väderstreck finns utbud av nöjen och aktiviteter för alla åldrar. Storstugan har fönsterpartier i samma riktning och invändigt är det en öppen planlösning mellan kök, matplats och soffhörna. De 3 sovrummen har totalt 8+1 bäddar och de två fullständiga badrummen med dusch gör att större sällskap kan nyttja kvadraten och bäddantalet utan problem.

MISSA INTE DEN FÖRINSPELADE VIDEOVISNINGEN!

Månadsavgiften inkluderar all drift såsom hushållsel, uppvärmning, vatten etc.
Lägenheten säljes fullt möblerad med inventarier och köksgeråd förutom dekorationer och väggprydnader. Bilderna är fotad från en likadan lägenhet men spegelvänd.

Ligger på uthyrningsavtal med Kläppen. Bytesdag lördag.
Per 8/1-24 är lägenhetens preliminära bokade intäkter på 10 tillfällen 135 000kr varav 82 000kr utbetalas till ägaren.
Vid 100% beläggning är den beräknade intäkten på lägenheten cirka 270 000kr varav 180 000kr utbetalas till ägaren enligt Kläppen Ski Resort.
2023 från med v52 har intäkterna på denna/liknande lägenheter i föreningen varit cirka 76 000kr - 150 000kr utbetalt till ägaren.

Kontakta SkandiaMäklarna för mer information och bokad visning!

Mer om mäklarna