Kläppen, Transtrand

Tranantorget 61

Såld
  • 4 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

79kvm med 9 bäddar i absolut toppläge på Kläppen, Tranantorget

Stor hörnlägenhet i ski-in/ski-out läge med 3 sovrum och balkong ut mot pisterna - varmt välkommen till ett av Kläppens bästa lägen!

Här vistas familjen på hela 79m² och storstugan bjuder in till umgänge då det är en öppen planlösning mellan kök, matplats och soffhörna. Balkong och fönsterpartier vetter i riktning mot pisterna och Kläppens huvudtorg men trots detta är insynen helt noll. De 3 sovrummen har totalt 8+1 bäddar och de 2 fullständiga badrummen med dusch gör att större sällskap kan nyttja kvadratmetrarna och bäddantalet utan problem.

Detta är en hörnlägenhet utan insyn och med två uteplatser. Hörndelen gör också att det finns extra bra möjligheter för exempelvis cykel- & skidförvaring vid entrén.

Att bo på Tranangårdarna innebär att du bor med pistsystemet, gondol, barnområde, restauranger och hela Tranantorgets puls precis invid husknuten. Boendet är beläget lika centralt som nya hotell Kurbits och i alla väderstreck finns utbud av nöjen och aktiviteter för alla åldrar sommar som vinter!

Månadsavgiften inkluderar all drift såsom hushållsel, uppvärmning, vatten etc.

Inget bindande uthyrningsavtal finns på lägenheten idag men den har hyrts ut tidigare med goda intäkter. Vid 100% beläggning har intäkten på lägenheten varit cirka 270 000kr varav ca 180 000kr utbetalt till ägaren per år.
Lägenheten kan säljas möblerad enligt överenskommelse.
Tillträde inför säsongen om så önskas.

Kontakta Oskar Flyrén för mer information och bokad visning!

Mer om mäklarna