Stortorp, Trångsund

Printz väg 17 E

Såld
  • 1,5 rum
  • 24,5 + 4,5 kvm
  • Bostadsrätt

ARKITEKTRITAT STUDIOHUS

Möjligt tillträde under juni 2024.

Avgiftsfritt erbjuds fram till och med 31 december 2025.

PRISLISTA:
x Printz väg 17E: 1 395 000kr SÅLD
Bondevägen 12 A: 1 590.000kr
Bondevägen 12 B: 1 395.000kr
X Bondevägen 12 C: 1 590 000kr SÅLD

Studiovillorna:

Med studiovillorna har arkitekten skapat ett fint hem för 1 eller 2 personer. Perfekt planerade för att trivas länge. Stora fönster i fint läge skapar ett ljust hem. Social planlösning och fina lösningar. För att ge ytterligare en känsla av rymd och öppenhet har vardagsrummet samt kök dubbel takhöjd. Även här har du tillgång till egen fin utemiljön.
Studiovillorna håller hög kvalité med liggande träpaneler, aluminiumfönster och ekparkett. Här får du möjlighet att leva i en egen liten villa i stället för en lägenhet.

Mysig och ljus loftvåning skapar plats för både en stor dubbelsäng samt förvaringsutrymmen. En parkering per studiohus ingår samt ett privat förråd.

Studiovillorna har fullutrustat kök och helkaklat badrum med duschhörna, kombimaskin och golvvärme. Förvaring finns i städskåp och garderob intill entrén.

Interiört går färger och material i dämpade naturliga färgtoner genom en ljus behandlad enstavsparkett av ek som kombineras med vita kulörer på väggar och tak.

Till bostaden hör en generös altan om ca. 10 kvm
Utomhusförråd
Egen gräsyta
En p-plats

Takhöjd vardagsrum samt kök ca. 3,5m
Takhöjd badrum ca. 2,1m
Takhöjd loft ca. 1,2 m

Uppvärmningen sker med oljefyllda elradiatorer. Möjligt tillval för uppvärmning är luftvärmepump (värme och kyla) för en kostnad om 25.000kr. Här bor ni bekvämt i nyproducerat samt arkitektritat samtidigt som den härliga villakänslan förstärks av de äldre uppvuxna villakvarteren som omger trädgården.

Mer om mäklarna