Trångsund

Tornslingan 11A

  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 080 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Modern lägenhet med balkong i soligt söderläge nära Trångsund centrum

Välplanerad och ljus bostad med öppen planlösning, rymligt sovrum och balkong i söderläge. Modernt kök med unika detaljer och fräscht badrum med golvvärme. Stabil förening med stora renoveringar. Närhet till Trångsund centrum, natur och kommunikationer.

Välkommen till en ljus och välplanerad bostad med sociala ytor och genomtänkt planlösning. Direkt innanför dörren möts du av en rymlig hall med stilrent mörkt klinkergolv och en praktisk skjutdörrsgarderob som rymmer både förvaring och avhängning. Hallen öppnar upp mot bostadens hjärta där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning som bjuder in till trevligt umgänge. Köket är modernt och fräscht med vita skåpluckor, trädetaljer och livfulla inslag i orange vilket ger rummet en unik karaktär. Här finns gott om arbetsyta och plats för matbord vid fönstret. Vardagsrummet badar i ljus tack vare stora fönsterpartier och rymmer enkelt en bekväm soffgrupp.

Badrummet är helkaklat och stambytt 1998/1999, med golvvärme som ger extra komfort under fötterna. Utrustat med dusch med glasvägg, vägghängd spegel och praktiskt förvaringsskåp.

För den som arbetar hemifrån eller bara vill ha en lugn plats att läsa, erbjuder bostaden en trevlig läshörna som med enkla medel kan göras om till en kontorsdel. Denna extra yta gör bostaden flexibel och anpassningsbar efter dina behov.

Det rofyllda sovrummet ligger intill och erbjuder generöst utrymme för en dubbelsäng samt god förvaring med inbyggda garderober. Härifrån har du även direkt utgång till den soliga balkongen i söderläge, där du kan njuta av grönskan och koppla av med en bok eller en kopp kaffe. Balkongen blir den perfekta platsen för sommarens frukostar eller sena kvällar i solnedgången.

Lägenheten ligger i en stabil förening som har genomfört stora renoveringar och investeringar, inklusive installation av solceller, ny fasad, fönster och takrenovering, vilket bidrar till en trygg och långsiktig boendeekonomi. Här finns både tvättstuga och förråd i huset. Med närhet till Trångsund centrum, pendeltåg och bussar som gör pendlingen smidig. Dessutom är naturen inte långt borta, med fina promenadstråk och badplatser inom räckhåll.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen på visning!

  • Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trångsund

Tornslingan 11A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.