Trångsund

Spelvägen 1

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Fin lägenhet med högt läge nära Trångsund Centrum!

Upptäck denna ljusa och moderna lägenhet på Spelvägen 1 i Trångsund.

- Stora sällskapsytor
- Ingen insyn i lägenheten
- 2 st hissar i huset
- Stabil förening
- Nära Trångsunds centrum
- Busshållplats utanför porten mot Farsta centrum

När du stiger in genom dörren möts du av en ljus och rymlig hall. I hallen finns även det helkaklade badrummet som blev stambytt 2014, här finns en praktisk tvättmaskin som gör vardagen smidig och bekväm.

Vidare in i lägenheten hittar du det inbjudande vardagsrummet, där stora fönster släpper in rikligt med dagsljus och skapar en öppen och behaglig atmosfär. Här finns plats för både soffgrupp och matbord, och den franska balkongen erbjuder en trevlig plats att njuta av utsikten över det gröna området utanför. Det stilrena köket är utrustat med vita skåpluckor och en mörk bänkskiva som ger en modern känsla. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör det enkelt att umgås med gäster medan du lagar mat.

Sovrummet är en lugn oas med ett stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för en stor säng och extra möblering, och den rymliga klädkammaren till förvaringen hjälper att hålla rummet organiserat.

Brf Prinsessan är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1960, äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 2971 kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser (separat kö), tvättstuga, cykelförråd och källarförråd. I månadsavgiften om 3110 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och källarförråd.

På kort promenadavstånd når du Trångsunds pendeltågsstation och utanför porten kan du ta bussen på ca 10 minuter till Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna