Trångsund

Tornslingan 41

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 2:a med balkong i soligt läge och utan insyn!

Denna ljusa och trivsamma lägenhet om 59 kvm är belägen på våning 5 och erbjuder en fantastisk balkong med eftermiddags- och kvällssol, helt utan insyn. Perfekt för avkopplande stunder och sociala tillfällen.

Lägenheten är i mycket gott skick, vilket skapar en modern och stilren atmosfär. I hallen möts du av ett praktiskt klinkergolv innanför dörren, här finns även gott om förvaring bakom skjutdörrar, vilket underlättar en organiserad vardag.

Köket är nyligen renoverat med smakfulla materialval och erbjuder gott om arbetsyta samt moderna vitvaror. Här finns allt du behöver för att tillaga såväl vardagsmat som festmåltider. Badrummet stambyttes 2014/2015 och är utrustat med fina materialval, vilket bidrar till en lyxig känsla.

Vardagsrummet är rymligt och ljust, med stora fönster som släpper in mycket dagsljus. Det finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt möblemang, vilket gör det till en perfekt plats för både avkoppling och umgänge. Härifrån har du också direkt utgång till den soliga balkongen.

Sovrummet är harmoniskt och erbjuder en rofylld miljö med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Det stora fönstret ger ett fint ljusinsläpp och en härlig utsikt, vilket skapar en lugn och trivsam atmosfär.

Föreningen består av två hus med totalt 98 lägenheter, erbjuder goda gemensamma faciliteter såsom två cykelrum, förråd tillhörande varje lägenhet samt miljöhus för sortering av plast, glas, metall, papper/kartong. Det finns även tvättstuga i varje hus, vilket ger bekvämlighet i vardagen.

Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till Trångsunds centrum, grönområden och goda kommunikationsmöjligheter.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna