Trångsund

Tornslingan 35

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad två med högt läge!

Nu har du chansen att förvärva denna ljusa och moderna lägenhet på Tornslingan 35. Lägenheten erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktion, vilket gör den till ett idealiskt hem för både singlar, par och mindre familjer. Här får du en rymlig planlösning med smakfulla renoveringar och fina materialval.

- Topprenoverad!
- Inglasad balkong med högt läge
- Helt insynsskyddad
- Indraget 3-fas till kök
- Omdragen el i hela bostaden, ny elcentral
- Stabil förening nära Trångsund Centrum
- Föreningen erbjuder gym, tvättstuga och takterrass

När du kliver in i hallen möts du av en praktisk avhängning direkt till vänster. På golvet ligger ett slitstarkt golv som tål vardagens alla påfrestningar. Väggarna är målade i en ljus, neutral färg och det sänkta taket med spotlights, som kan styras med Plejd, skapar en välkomnande atmosfär. Här finns även en rymlig skjutgarderob för förvaring. Direkt till höger hittar du det stilrena badrummet som är helkaklat och stambytt 2014. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag, inklusive en kombimaskin för tvätt och tork.

Köket totalrenoverades 2020 och är ett dröm för matlagningsentusiasten. Med modern maskinell utrustning och gott om förvaringsutrymme är detta kök redo att inspirera till kulinariska äventyr. Från köket har du en fantastisk utsikt över trädtopparna. Sovrummet är en rogivande oas, helt utan insyn. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang, vilket gör det enkelt att skapa en personlig och avkopplande miljö.

Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för en stor soffgrupp och andra möbler. Härifrån når du även den inglasade balkongen som badar i morgon- och förmiddagssol. Perfekt för att njuta av en kopp kaffe medan du tar in den vackra utsikten.

Denna lägenhet på Tornslingan 35 erbjuder inte bara ett bekvämt och stilfullt boende, utan även närhet till grönområden, kommunikationer och all nödvändig service.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna