Trångsund

Spelvägen 1

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Renoveringsprojekt med potential !

Denna lägenhet erbjuder en möjlighet att skapa ditt drömhem från grunden. Med originaldetaljer som väntar på att förvandlas, har denna bostad stor potential för den som är redo att ta sig an ett projekt.

Den rymliga hallen välkomnar dig med gott om plats för avhängning av jackor och skor, och erbjuder även en praktisk klädkammare med hyllor och klädstång. Hallen leder även till det renoverade och stambytta badrummet från 2014, som är en bekväm och modern detalj i detta hem.

Sovrummet erbjuder gott om plats för en säng och annan möblering, komplett med fint ljusinsläpp utan insyn. I sovrummet finns även inbyggd garderob och linneskåp. Köket är i behov av uppfräschning, här en perfekt möjlighet att skapa ditt drömkök från grunden. I vardagsrummet finns gott om utrymme för en bekväm soffgrupp och annan möblering. Här finner du även en fransk balkong och stora fönster som bjuder på en fantastisk utsikt över trädtopparna, helt utan insyn.

Med lite kreativitet och arbete kan denna lägenhet förvandlas till ett unikt och personligt hem som passar just dina behov och önskemål.

Lägenheten är belägen i en stabil förening med en solid ekonomi, som har genomfört omfattande renoveringar och investeringar. Porten är precis utanför busshållplatsen som tar dig till Trångsund centrum på bara en station, samt till Farsta centrum med tunnelbana och köpcentrum på ca 10 minuter.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna