Trångsund

Spelvägen 5

Såld
  • 2 rum
  • 60,7 kvm
  • Bostadsrätt

Renoveringsmöjlighet i välbevarad 60-tals lägenhet

Välkommen till denna ljusa och rymliga tvåa på våning 5 i en stabil förening nära Trångsund Centrum. Denna bostad erbjuder en unik möjlighet för dig som vill skapa ditt eget drömhem. Lägenheten är i nästintill originalutförande, vilket ger en autentisk känsla av den tidsepok då den byggdes, och med lite renovering kan du skapa en modern och personlig bostad.

Planlösningen är väl genomtänkt med en praktisk hall och klädkammare till förvaring. Ett stort vardagsrum som har plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet finns utgång till den soliga balkongen i västerläge. Köket har goda arbetsytor och en matplats. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Badrummet är helkaklat och blev stambytt 2014. Alla fönster och balkongdörr bytta 2003/2004 av föreningen.

Lägenheten är belägen i en stabil förening med en solid ekonomi, som har genomfört omfattande renoveringar och investeringar. Ett stenkast från porten är busshållplatsen som tar dig till Farsta centrum med tunnelbana och köpcentrum på ca 10 minuter. Trångsund centrum erbjuder butiker, restauranger och pendeltåg som tar dig till Stockholm Central på ca 18 min

Välkommen hem!

Mer om mäklarna