Trångsund

Tornslingan 41

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 3:a med balkong i söderläge och sjöutsikt!

Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet på Tornslingan 41, belägen i en stabil förening nära Trångsund centrum. Föreningen ombildades 2013 och har sedan dess genomfört stora investeringar, inklusive stambyte, fasad och fönsterrenovering.

Lägenheten erbjuder en härlig balkong med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Balkongen är perfekt för avkoppling med en kopp kaffe eller en bok, och här finns gott om plats för utemöbler och växter. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Härifrån har du direkt tillgång till balkongen, vilket skapar en härlig känsla av rymd och öppenhet.

Lägenheten har två sovrum, varav det ena är rymligt med plats för en dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Det andra sovrummet är charmigt med gott om lekyta och plats för både säng och skrivbord.

Badrummet som stambyttes 2014, är modernt med vitkaklade väggar och ljust klinkergolv. Köket är ljust och rymligt med vita skåpluckor och gott om förvaringsutrymme. Här finns plats för ett matbord vid fönstret, där du kan njuta av utsikten medan du äter.

Den här lägenheten har allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Föreningen är stabil och har genomfört viktiga renoveringar, vilket ger dig som köpare trygghet och bekvämlighet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna