Trångsund

Dalarövägen 33

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Familjevänlig lägenhet med nära till natur, centrum och förskola!

Välkommen till denna ljusa och moderna lägenhet belägen på populära Dalarövägen 33. Här möts du av en smakfullt inredd bostad med öppna ytor och en inbjudande atmosfär.

Hallen välkomnar dig med sin ljusa och rymliga design, och erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt en elegant inramning av bostaden.

Badrummet är smakfullt designat med högkvalitativa material och modern inredning. Här finner du både tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagen.

Vardagsrummet är hjärtat av hemmet, med generösa fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Den smakfulla inredningen och den öppna planlösningen mot köket skapar en trivsam miljö för både vardag och fest. Det moderna köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaring, samt plats för ett stort matbord. Här kan du laga mat och njuta av måltider i goda vänners lag.

Sovrummet är inrett i ljusa färger och erbjuder en rogivande miljö med direkt anslutning till balkongen. Här finns gott om plats för förvaring och en lyxig säng som garanterar en god natts sömn.

Barnrummet är inrett med omtanke och stil, med mjuka färger och lekfulla detaljer som gör det till en perfekt plats för barnens kreativitet och lek.

Den rymliga inglasade balkongen på cirka 10 kvm erbjuder en underbar plats för avkoppling och umgänge, med morgon- och förmiddagssol.

Läget är oslagbart med endast några minuters promenad till Trångsunds Centrum, där du har tillgång till pendeltåg som tar dig till City på cirka 19 minuter. Dessutom finns en busshållplats bara ett stenkast från bostaden som tar dig till Farsta C på endast 12 minuter, där du kan utforska en stor shoppinggalleria och en tunnelbana som tar dig vidare till stadens alla äventyr.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna