Näsby Park, Täby

Eskadervägen 38

  • 6 rum
  • 141,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 6 900 000 kr
Månadsavgift: 9 879 kr/mån

Etagevåning med fantastisk utsikt och kvällssol!

Välkommen in i denna stora etagelägenhet om hela 141,5 kvadratmeter! Bostaden består av sex rum och kök som tillsammans skapar en modern och stilren bostad med en genuin känsla.

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en av de få, eftertraktade etagevåningarna i Näsby Park. Som lägenhet erbjuder den ett enastående läge med milsvid utsikt. Den fantastiska takterrassen bjuder på sol från morgon till kväll och en makalös vy över Centralparken, Näsby gård och ända till Globen.

Lägenheten har genomgått en renovering under de senaste tiden och är nu smakfullt inredd med moderna, matchande färger på väggarna samt ekgolv som sträcker sig genom hela lägenheten. Det rymliga allrummet på övre plan präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp.

Det stora köket är perfekt för den matintresserade, utrustat med bland annat en spishäll, stor kyl och frys, diskmaskin samt en kökshalvö som naturligt slingrar sig in till matplatsen. Här finns plats att duka för 8-12 gäster som kan njuta av både middagen och den spektakulära utsikten.

Brf Torpedbåten 2 har en mycket stark ekonomi med låg belåning, och alla större renoveringar är redan utförda, vilket borgar för låga månadsavgifter framöver.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Näsby Park, Täby

Eskadervägen 38

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.