Näsby Park/Täby, Täby

Näsbyviksgränd 4

  • 4 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 7 850 000 kr
Månadsavgift: 7 219 kr/mån

Nyproducerad gavellägenhet - tryggt boende intill Näsbyviken

Nära Näsby Slottspark och Näsbyviken har uppförts Svanenmärkta hus i en småskalig miljö med villakänsla. Lägenheten har ett ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Bibliotek/arbetsrum. Två sovrum och två badrum. Stor balkong, som vetter mot vattnet. Förråd. Parkeringsplats.

Representativ gavellägenhet om 4 rum och kök. Bostaden har en trevlig och välkomnande hall med möjlighet till både kappavhängning och förvaring.
Från hallen kommer man in i det ljusa vardagsrummet, som är i öppen planlösning med köket.
I vardagsrummets förlängning finns ett bibliotek/arbetsrum, varifrån man når lägenhetens stora balkong med utsikt mot Näsbyviken.
Det välutrustade köket går i ljusa toner med gott om förvaringsmöjligheter och stora arbetsytor. Vitvaror från Siemens och köksfläkt från Franke.
Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, dusch, vägghängd wc, handfat samt handdukstork. Det finns även en gäst-wc med dusch, vägghängd wc samt handfat. Båda våtutrymmena har granitkeramik på golv och väggar samt golvvärme.
Lägenheten har i dag två sovrum, som båda är utrustade med garderober.
Genomgående enstavig, mattlackerad ekparkett i lägenheten.
Till lägenheten hör ett stort förråd i entréplan. En parkeringsplats hör till lägenheten.

Området Näsby Slottspark är idylliskt och husen ligger belägna nära vattnet och småbåtshamnen. Det är gångavstånd till Roslagsbanan, Alléns livs och till Näsby slott, som har en bra restaurang. Många fina promenad- och grönområden finns runt knuten, ävenså Djursholms golfbana. Det är även nära till Näsbyparks centrum och Täby centrum, som båda har ett stort utbud av butiker och kommersiell service. Lokalbuss finns till Täby centrum.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Näsby Park/Täby, Täby

Näsbyviksgränd 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.