Täby

Åkerbyvägen 92

REDO™
  • 3 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkommen till ett lugnt och praktiskt boende med alla bekvämligheter som kan behövas runt hörnet. Lägenhet om 88.5 kvadratmeter utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och smart planerad bostad där den hemtrevliga känslan slår en redan i hallen. Det rymliga stambytta badrummet med fönster, badkar och plats för tvättmaskin.

Från vardagsrummet i denna bostad når du även en stor balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder lättmöblerade ytor, markis och sol hela dagen.
I månadsavgiften ingår p-plats, källarförråd, snabbt bredband, tv, värme och vatten.

HSB Brf Storstugan i Täby är en välskött och stabil förening med god sammanhållning och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar.

Det centrala läget här i Storstugan är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. Ett stenkast från lägenheten hittar du bland annat Täby centrum med biograf, bibliotek, affärer, frisörer, restauranger och mycket mer. I närheten finns vackra grönområden, parker och milslånga skogspartier.

Dessutom är det nära till bra kommunikationer där Roslagsbanan tar er till Stockholm Ö (T-bana Tekniska Högskolan) på 13-19 minuter eller till Stockholms Centralstation på ca 30 min.

För mer info vänligen kontakta fastighetsmäklare Beba Klinta på beba.klinta@skandiamaklarna.se alt. 073-963 92 82.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Täby

Åkerbyvägen 92

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.