Nedre Svärtinge, Svärtinge

Stugvägen 38B

Såld
  • 5 rum
  • 125,5 kvm
  • Bostadsrätt

"SVÅRSLAGET HÖRNLÄGE"

Välkommen till Stugvägen 38B!

Äntligen finns chansen att förvärva ett av de attraktiva parhusen på Stugvägen. Här finner ni en inbjudande planlösning om 125,5 kvm fördelat över två plan och med gott om plats för hela familjen. Insidan erbjuder fyra sovrum varv ett master med goda förvaringsmöjligheter, ett arbetsvänligt kök, ett inbjudande vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum och stor trädgårdstomt. Vidare erbjuds även två praktiska badrum, en ordentlig tvättstuga och flera goda förvaringsutrymmen.

Utsidan erbjuder ett av föreningens bästa lägen med villakänslan och ett helt insynsskyddad läge längst ner. På tomten finns en större gräsmatta, växter och fina planteringar. Här kommer ni kunna njuta av många soltimmar och härliga middagar med vänner och familj i er alldeles egna oas.

På Stugvägen bor ni i ett trivsamt parhus men med alla fördelarna av att bo i en välskött Riksbyggenförening. Ett mycket familjevänligt område i med nära avstånd till det mesta man kan önska. På nära avstånd finns bland annat lekplatser, grönområden, skola, förskola. matbutik och idrottsarena. Intill huset ingår dessutom ett praktiskt garage med förrådsdel.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna