Ursvik, Sundbyberg

Oxenstiernas allé 22

  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 995 000 kr
Månadsavgift: 7 442 kr/mån

DRÖMFYRA MED DUBBLA BALKONGER - MÖJLIG 5 ROK!

Varmt välkomna till denna drömfyra, högt upp i huset med dubbla balkonger och smakfulla inredningsval. Läget i huset och de två balkongerna gör att man har sol från att den går upp tills den går ner. Båda är generöst tilltagna med gott om plats för mat- och loungegrupper. Vidare erbjuder bostaden en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, fullutrustat kök med stora fönsterpartier, två badrum med dusch samt tre sovrum med möjlighet till ett extra sovrum. Flertalet förskolor och skolor i området samt närhet till buss, kommande tvärbana och garage i huset gör detta boende perfekt för barnfamiljen.

- Högt upp i huset.
- Två balkonger.
- Stora sociala och öppna ytor.
- Möjlig 5 rok.
- Dubbla badrum med dusch.
- Nära busshållplats.
- Tvärbana byggs och beräknas vara i drift under 2024.

HSB Musketören i Ursvik är en stabil förening som äger marken. Föreningen har flera gemensamma utrymmen som styrelserum, grovtvättstuga, cykelrum, ett rullstols- och barnvagnsrum samt garage och separata källarförråd.

För den hurtige finns uppskattat motionsområde med upplysta löpspår och utegym som under vintertid övergår till skidspår. Även andra anläggningar som idrottsplats med fotbollsplan och häststall finns i närheten. Nära anslutning till E18 och vidare mot E4. Kommunalt tar du dig enklast via buss 504 från Sundbybergs station eller Rissne. Från Sundbybergs Centrum tar du dig till Stockholms City på endast 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Tvärbanan beräknas stå färdig i Ursvik 2024. I närheten finns Ursviks kök och bar, Arigato sushi, Brödernas och ett gym. Nära till matbutiker som Stora Coop och Willys som finns längst Enköpingsvägen. För den shoppingsugne är det nära till Westfield Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Kista galleria.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Alternativ planlösning
    Alternativ planlösning

Ursvik, Sundbyberg

Oxenstiernas allé 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.