Rissne, Sundbyberg

Mjölnerbacken 22

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset med öppen planlösning och stor balkong!

På Mjölnerbacken 22 finner du denna optimalt planerade tvårummare med ett härligt ljushav genom hela bostaden. Några av lägenhetens bästa egenskaper är den rymliga balkongen i högst upp i huset, de stora sociala ytorna och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som tillåter massvis med ljusinsläpp tack vare flertal fönsterpartier. Det praktiska köket erbjuder rediga arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter samt matplats för 4-6 personer. Via köket når du den soldränkta balkongen. Vidare erbjuds ett stort sovrum, badrum, hall samt goda förvaringsmöjligheter via klädkammare.

- Högst upp i huset, fritt från insyn!
- Stor balkong i fritt läge.
- Öppen planlösning.
- Väl tilltaget sovrum utan insyn.
- Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare.

Brf Vikingen 2 är en stabil förening som består av 195 bostadsrätter, 4 lokaler samt 25 hyresrätter vilket ses som en otrolig dold tillgång. Föreningen har en låg belåningsgrad per kvadratmeter på 5 728 kr och har en kassa på ca 15 mkr.

Mjölnerbacken har flera stora grönområden nära till hands och goda kommunikationer med flera busslinjer och tunnelbana bara 4-5 minuter promenad bort. Med bara 16 minuter från Stockholm city har du alltid nära till dina vardagliga destinationer. Framtiden ser ljus ut för Rissne då företaget Balder ska rusta upp centrumet med flertalet nya bostadshus, restauranger och caféer. Inte nog med det så byggs tvärbanans sträcka med två nya stationer i Rissne. För den bilburne har du aldrig långt till de stora trafiklederna som leder dig runt i Stockholm.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna