Rissne/Sundbyberg, Sundbyberg

Mjölnerbacken 71

Såld
  • 2 rum
  • 63,4 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2a högt upp i huset i soligt läge!

Varmt välkomna till Mjölnerbackens kanske bästa tvåa! Den välplanerade planlösningen skapar en fantastisk öppenhet i lägenheten och gör det till ett hem att verkligen trivas i.

När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för förvaring och annan möblering. Direkt i anslutning till hallen finns en generös klädkammare, perfekt för att organisera dina tillhörigheter eller användas som en walk-in closet. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljusa väggar, vilket skapar en stilren och öppen atmosfär. Det rymliga vardagsrummet ger plats för en stor soffgrupp, matgrupp och annan möblering, vilket gör det till en idealisk plats för umgänge och avkoppling. Det renoverade köket är modernt och välutrustat med alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive generösa arbetsytor och diskmaskin. Det helkaklade badrummet erbjuder en dusch med glasväggar, handfat, wc, plats för tvättmaskin och bra förvaringslösningar för att förenkla vardagen. Alla rum i lägenheten har härligt ljusinsläpp tack vare många stora fönster. Den rymliga balkongen har ett fantastiskt solläge som gör det möjligt att njuta. Här finns även gott om plats för möbler och en lugn utsikt mot grönska.

I Brf Palett bor ni i en förening med mycket god ekonomi med en av områdets lägsta belåningsgrad. Föreningen kan erbjuda de boende en avgift där värme, vatten, basutbud kabel-TV och bredband ingår! Flera renoveringar är gjorda och fastigheten sköts på bra sätt. I föreningen finns en stor tvättstuga, övernattningslokal och en grönskande gård där grannar kan mötas.

Området i Sundbyberg är beläget med närhet till grönska och natur samtidigt som man har ett bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne torg finns matbutiker, restauranger, frisörsalonger, vårdcentral och tunnelbana som tar dig in till city på 15 min. Strax intill finns även serviceutbud i form av McDonalds, Circle K, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop. Med ca 30 minuters promenad nås Ursviks motions- och friluftsområde med sina omtyckta leder och spår som är en del av populära igelbäckens naturreservat.

Ebba Blom - Skandiamäklarna

Mer om mäklarna