Centrala Sundbyberg, SUNDBYBERG

Fredsgatan 4A

REDO™
  • 2 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

2 rok med takhöjd om 3,2 m samt stor balkong i gammalt skolhus!

Hoppa in i Sundbybergs charmigaste lägenhet om 42,5 kvm i en 40-tals byggnad (tidigare skola) i uppskattade kvarter, helt unik i sitt slag. Bostaden ligger bekvämt en trappa upp på första våningen. En mycket välplanerad bostad med modern känsla och otroligt ljusflöde, utmärkt planerad. Lägg till att takhöjden mäter hela 3.20 meter vilket genererar en extra känsla av ljus och rymd. Sällskapsrummet erbjuder stora ytor och ett fint ljusflöde från generösa fönsterpartier samt plats för större matbord för trevliga sammankomster om så önskas. Härifrån nås även den stora balkongen som vetter mot lummig innergård. Vidare erbjuds ett fullt utrustat kök samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är i gott skick med fin ekparkett som pryder golvet.

- Tidigare skola, unik bostad!
- Generös takhöjd på 3,2 meter.
- Brf med övernattningslägenhet, festlokal, miljörum och hobbyrum.
- Generös balkong om 12 kvm.
- Modern industriglasvägg mellan sovrum och vardagsrum.
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare.
- Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot prunkande innergård
- Bredband 1000 mbit/s ingår i avgiften.
- Kort promenad till Sundbybergs Centrum och kollektivtrafik.

Brf Spiikens Backe är en äkta bostadsrättförening som äger marken och består av sex byggnader varav två äldre skolhus ombyggda till bostäder samt fyra yngre bostadshus. Totalt består föreningen av 124 bostäder och fyra lokaler. De yngre byggnaderna är uppförda 1998-1999 och de äldre är ombyggda samma år. Som medlem i föreningen har du tillgång till bekvämligheter som flertalet tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, övernattningslägenhet, festlokal, miljörum, hobbyrum, lekplatser och grillplats. Bredband om 1000 mbit/s ingår i avgiften.

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, caféer och matbutiker. Med några minuter till Sundbybergs centrum har du tillgång till kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, buss och fjärrtåg. Närhet till attraktiva Tornparken, samt gångavstånd Lötsjön och Råstasjön.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sundbyberg, SUNDBYBERG

Fredsgatan 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.