Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Tulegatan 18, 12 tr!

  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavgift: 3 114 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fantastisk 2:a med rymlig terrass och storslagen utsikt i trevliga Tuletornen!

Välkommen till ett toppmodernt och exklusivt boende på våning 12 i eftertraktade populära Tuletornen! Denna unika bostad erbjuder en imponerande terrass i söderläge och stora fönsterpartier som badar rummen i naturligt ljus. Här bor du på en av områdets mest attraktiva adresser, med både stadens puls kring Tuletorget och Signalfabriken samt natursköna promenadstråk vid Lötsjön och Råstasjön inom räckhåll.

Bostaden håller genomgående hög standard och har en smart planlösning med öppen yta mellan kök och vardagsrum, för att maximera både ljusinsläpp och rymd. De stilfulla trägolven löper genom hela hemmet och ger en varm, inbjudande atmosfär. Badrummet är helkaklat och utrustat med moderna bekvämligheter, liksom den rymliga walk-in-closeten som tillgodoser alla dina förvaringsbehov.

Här saknas inga bekvämligheter - bostaden erbjuder tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och mikro. Dessutom finns både hiss och garage i huset för din bekvämlighet. Detta är ett boende för dig som söker det lilla extra!

På Tuletorget ligger ett flertal restauranger bl.a. Il Piatto och Amidas. Här finns även frisör, SATS och Waynes Coffee i huset. Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Utanför dörren når ni direkt buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum). pendeltåg, fjärrtåg och Tvärbanan.

Boka visning

  • Öppen visning! Anmäl gärna ditt intresse.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Tulegatan 18, 12 tr!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.