Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Hamngatan 13A

REDO™
  • 1,5 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

Möjlig tvåa med stor inglasad balkong intill Bällstaåns vatten!

Välkommen hem till denna moderna bostad om 42,5 kvm där du bor lugnt med inglasad balkong och vy mot vattnet i Bällstaviken. Bostaden har en inbjudande planlösning med genomgående vackert golv, ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum och en sovalkov som med enkla medel kan iordningställas till ett sovrum. Den öppna planlösningen ger plats för både sällskapsdel och matplats i anslutning till köket invid fönster. Köket är modernt med rostfria detaljer och erbjuder gott om förvaring och goda arbetsytor. Bostadens sovalkov har plats för såväl säng som förvaring i garderob. Bostaden erbjuder även en stor inglasad balkong med svårslagna vyer. Det stora badrummet är stilrent och modernt med WC och tvättpelare. Direkt utanför dörren har du Bällstaån vars promenadstråk leder dig hela vägen in till centrala Stockholm, via Huvudsta havsbad samt upp till Marabouparkens prisbelönta grönområde.

- Stor inglasad balkong.
- Svårslagna vyer.
- Öppen planlösning.
- Möjlig tvåa.
- Generösa förvaringsmöjligheter.
- Modernt kök med exklusiva materialval.
- Väl tilltaget och lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare.
- Garage i föreningen.
- Gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter.

Här bor du i en stabil HSB förening med bekvämligheter som hiss hela vägen ner till garaget och förråd. Föreningen har också en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter samt kök och badrum/toalett.

Området är fantastiskt, med dess närhet till Sundbybergs stadskärna, ihop med närhet till natursköna platser, så som intilliggande parker och populär strandpromenad. Strandpromenaden har du utanför porten och tar den hurtige ända in till Kungsholmen. Tuvanparken erbjuder trädäck för soldyrkaren, lekpark för barnfamiljen och restaurang Brasseriet 19. Kombinationen av city med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad och närheten till vattnet gör området till något alldeles extra. Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Hamngatan 13A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.