Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vattugatan 4

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

RENOVERINGSDRÖM OM 67 KVM I 20-TALS FASTIGHET!

Otrolig möjlighet! Renoveringsdröm om 67 kvm i 20-tals fastighets i Centrala Sundbyberg! Här erbjuds rymligt vardagsrum med möjlighet till att öppna upp (föreningens tillåtelse behövs) för att skapa en öppen och social yta mellan kök och vardagsrum där en köksö enkelt skulle få plats. Föreningen genomför nu ett stambyte i både kök och badrum vilket ger en ypperlig chans till att förvärva denna bostad och få ett nyrenoverat badrum på köpet! Hallen har ett överflöd av förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare och garderob direkt vid entrén. Ett stort och luftigt sovrum med gott om plats för större säng inbyggda förvaringsmöjligheter, bara fantasin sätter stopp för den enorma potential som finns.

- Fastigheten stambyts nu, badrummet kommer renoveras!
- Goda förvaringsmöjligheter.
- Sekelskiftesdetaljer.
- Generöst vardagsrum och sovrum.
- Om föreningen tillåter så går det att öppna upp mellan kök och vardagsrum.
- Stabil förening.
- Hushållsel inkluderat i avgift.

BRF Stiftelsen 4 är en äkta, stabil förening som äger marken och består av 37 lägenheter samt 9 lokaler. Bostadsrättsföreningen genomför nu ett stambyte som förväntas vara helt färdigt april/maj 2025. Som medlem i föreningen ges möjlighet att nyttja barnvagnsrum, cykelförråd, tvättstuga, källsortering på innergården samt jättefin uteplats med grill och till samtliga lägenheter tillhör ett vindsförråd.

Bostaden är belägen ett stenkast från Sundbybergs centrum i ett attraktivt, lugnt och trivsamt område. Här har du närhet till Tornparken, ett vacker vattentorn med omkringliggande grönska. I Sundbybergs centrum finner du alla bekvämligheter som kan tänkas behövas så som mysiga caféer, restauranger, butiker och mataffärer. I motsatt riktningen finns vackra Råsta- och Lötsjön med härliga promenadstråk och dess fantastiska och lummiga omgivningar. Förutom vacker natur erbjuds även Ursviksmotionsområde med flera omtyckta spår och slingor. Här finns det som alla söker, närhet till natur och avkoppling samtidigt som stadsdelen vimlar av restauranger och krogar. Det centrala läget ger också möjligheten att ta sig snabbt in till eller genom stan med något av de kommunikationsmedel som passar bäst. Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flertalet busslinjer finns inom kort gångavstånd. Med Citybanan/pendeltåg tar du dig till Odenplan på bara 4 minuter. Tunnelbanan (Blå linjen) som tar dig till Stockholms City på 10 min. Tvärbana och flertalet busslinjer som tar dig till stora delar av Stockholm. Från Sundbybergs centrum går även flygbussar till Arlanda och Bromma flygplats.

Mer om mäklarna