Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Tråddragargränd 8A

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk 3:a i populära Fabriksparken med makalös utsikt!

Varmt välkommen till Tråddragargränd 8A!

Ett boende som erbjuder allt tänkbart i form av komfort och kvalitet ihop med fantastisk miljö och omgivning. Här är du belägen på våning 10 av 12 i huset vilket ger dig ett helt insynsskyddat läge men även en makalös utsikt över centrala Sundbyberg - vattentornet, Sundbybergs kyrka, takåsarna, grönskan och himmeln. Balkongen vetter mot västligt läge vilket ger dig sol från tidig kväll till solnedgång.

Interiört får ni en bostad av högsta kvalitet som kännetecknas av exklusiva och påkostade materialval samt fina ytskikt. När du kliver in i bostaden möts du direkt av den stilrena känslan som genomsyrar bostaden. Vardagsrummet och köket, med den fantastiska köksön inbjuder till matlagning och skapar naturligt en social atmosfär mellan rummen. Köket är från Poggenpohl och golven pryds av 1-stavsparkett. Väggar och tak är målade i vitt. Fönsterbänkar i vit carraramarmor!

Som boende i Fabriksparken har man tillgång till en gemensam takterrass, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum, mijörum, garage (via Parkando), bilpool (läs mer under parkering), övernattningslägenhet (400kr/dygn) samt en grönskande innergård med orangeri/växthus!

Här bor du i ett svårslaget läge med närhet till både puls och natur. Utanför porten finns Willys men du har även ICA ett stenkast bort. Restauranger kan man välja och vraka mellan. Utbudet är stort och det finns många olika restauranger och pubar att välja emellan beroende på vad man är sugen på! Längs Sturegatan finns flertalet butiker och caféer och inom kort promenadavstånd nås även Tulegatan med sitt utbud av restauranger, café och gym. För den som gillar träning finns det flera olika gym i närheten, bl.a SATS i Signalfabriken. Önskar man ta en trevlig promenad så rekommenderas starkt att man går till nästa kvarter, där har man Bällstaviken (med promenadstråk in till stan samt en båtklubb). Tar man sig mot Ursviksvägen kommer man även nå fantastiska promenadstråk längs Lötsjön! Sundbybergs är Sveriges kommunikationstätaste kommun vilket innebär att du bor nära buss, flygbuss, pendeltåg, tunnelbana, regional tåg och tvärbana!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Tråddragargränd 8A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.