Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vackra vägen 10A

Såld
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt

INSYNSFRI DRÖMFYRA HÖGST UPP I HUSET MED STOR BALKONG I VÄSTERLÄGE!

Sällan till salu! Varmt välkomna till Vackra vägen och denna trivsamma och ljusa 4:a om hela 106 kvm. Här bor ni högst upp i huset med en stor inglasad balkong i rakt västerläge där ni kan avnjuta kvällssolen. Vidare erbjuder bostaden ett nyrenoverat kök med gott om plats för matbord, stort och lättmöblerat vardagsrum, tre rymliga sovrum, samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns finns även en separat gäst-wc samt gott om förvaringsmöjligheter. Det höga läget i kombination med fönster i tre väderstreck gör att lägenheten förses med ett härlig ljusinsläpp utan insyn. På samma våningsplan precis intill bostaden finner ni lägenhetens förråd nära till hands.

Välskött BRF med god ekonomi och en låg belåningsgrad om 5 250 kr/kvm. Föreningen äger 26st parkeringsplatser och erbjuder en trevlig innergård med pergola och boulebana.

- Stor inglasad balkong i västerläge.
- Högst upp i huset.
- Ljus och välplanerad.
- Nyrenoverat kök med gott om plats för matbord.
- Tre rymliga sovrum.
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-wc.
- Rymligt förråd på samma våningsplan precis intill bostaden.
- Brf med egna parkeringsplatser utomhus, med och utan carport.
- På innergården finns bl a pergola, äppelträd, utemöbler och boulebana.
- Nära grönområden, kommunikationer och övrig service.

Vackra vägen är en lugn och trivsam gata nära grönområden vid Lötsjön och Råstasjön. Kort promenadavstånd till Näckrosen t-bana (uppgång Storskogstorget), Ica nära, SATS och Sundbyberg C med brett kommunikationsutbud såsom tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flertalet busslinjer. Bostaden ligger också mycket nära golfängarna med promenadstråk, utegym, lekplatser och pulkabackar. För den som önskar shopping och folk i rörelse finns Westfield Mall Of Scandinavia och Strawberry Arena på promenadavstånd. Även nära till Gamla Filmstaden med biograf och restauranger etc.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna