Ulvhäll, Strängnäs

Finningevägen 1A

REDO™
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift: 4 607 kr/mån

Välplanerad 3:a i omtyckt kvarter!

Varmt välkomna till Finningevägen och en mycket välplanerad 3:a i omtyckt förening. Bostaden är belägen en trappa upp och är disponerad på 77 välplanerade kvadratmeter med genomgående ljusa färgval, modernt kök och rymliga utrymmen med gott om svängrum. Den möblerbara hallen välkomnar dig in och ger ett gott första intryck. Bostaden erbjuder 2 rymliga sovrum, platsbyggd förvaring och ett väl tilltaget vardagsrum med insynsskyddad balkong i västerläge.

Ulvhäll är ett lugnt och trivsamt område med närhet till både förskola och skola. Här kan man njuta av närheten till Mälaren med vackra promenadstråk in till centrala Strängnäs. I närheten hittar du både matbutik, tågstation och apotek på bekvämt promenadavstånd.

Bostaden ingår i föreningen BRF Grindfinninge som är en välskött och stabil förening med låg belåning, god ekonomi och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I föreningen hittar ni bland annat en välunderhållen tvättstuga i källarplan, förråd, garage och parkering med en förmånlig avgift på 400:- för garage och 100:- för parkeringsplats.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ulvhäll, Strängnäs

Finningevägen 1A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.