Tingstuhöjden, Strängnäs

Tingstugatan 44A

  • 2 rum
  • 65,7 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavgift: 3 948 kr/mån

Stilren 2:a i omtyckt kvarter!

Varmt välkommen till Tingstugatan 44A och denna välplanerade 2:a med balkong i söderläge! Välkomnande entréhall med goda förvaringsmöjligheter som leder vidare in till kök och vardagsrum. Stilrent vardagsrum med nyslipat fiskbensparkettgolv, vitmålade väggar och utgång till rymlig balkong i söderläge. Vardagsrummet är möblerbart med dels soffgrupp dels matgrupp. Jämte entréhallen finns ett välplanerat kök med ljusa skåpluckor, laminatgolv och matplats invid fönster. Glaskeramikhäll, inbyggnadsugn & inbyggnadsmikro mm. Charmigt sovrum med vitmålade väggar, laminatgolv och inbyggda garderober. Badrummet finns invid entréhallen och är inrett med våtrumsmatta, kaklade väggar & handdukstork mm. Ett vädringsfönster skapar trevligt ljusinsläpp.

BRF Trumman består av 45 bostadsrättslägenheter och en lokal fördelat på två huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter med 10- respektive 50 årig underhållsplan. Lågt belånad förening med ynka 2 897:- /kvm. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar 37 parkeringsplatser och 4 garageplatser, separat kö och även en gemensam grillplats, bekväm tvättstuga och förråd i källarplan.

Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde, och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 150 meter till busstation.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tingstuhöjden, Strängnäs

Tingstugatan 44A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.