Centralt, Strängnäs

Hästskovägen 4B

  • 2 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift: 3 937 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Helrenoverad tvåa med insynsskyddat läge!

Varmt välkomna till Hästskovägen 4B och en helrenoverad tvårummare med toppenläge på Hästskovägen. Bostaden är disponerad på 73 kvadrat med ett insynsskyddat läge på andra våningen i lugnt kvarter. Här erbjuds en tilltalande tvåa som helrenoverades 2020 med rymligt sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett modernt helkaklat badrum med tvättutrustning. Balkong i anslutning till entrén som vetter mot den lugna innergården.

Lägenheten välkomnar er via en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om utrymme för ytterligare förvaring för den som önskar. Vidare når ni de sociala utrymmena i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora, fina fönsterpartier i två väderstreck vilket bidrar till en hög trivselkänsla. Fullutrustat kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Plats för matgrupp som utgör mittpunkten och avdelar köket från vardagsrummet. Här kan matlagningen enkelt kombineras med umgänge i goda vänners lag. Lättmöblerat vardagsrum med plats för större sällskapsdel. Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av rymlig klädkammare och garderober i sovrummet.

I Brf Kungsfågeln bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda i form av småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Föreningen har bland annat ett gemensamt TV/bredbands-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 165:-/mån för både Tv och fiber (1000/1000). För pendlaren tar det endast några minuter till resecentrum med goda kommunikationer via buss och tåg till både Stockholm och Eskilstuna. Föreningen har en mycket låg belåning och väl underhållna fastigheter vilket borgar för ett tryggt framtida boende. Som medlem i föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga i källarplan och uppvärmt förråd på ca 5 kvm som tillhör lägenheten i en separat byggnad som angränsar till huset. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar fri parkering och dessutom möjlighet att hyra garage för en mer bekväm vardag. Utöver det finns det gott om fri parkering i området. För den med el- eller hybridbil finns ett antal laddstolpar installerade.

Boka visning

  • Varmt välkomna på allmän visning! Föranmäl gärna ert intresse

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Strängnäs

Hästskovägen 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.