Centralt, Strängnäs

Lundvägen 3

  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 250 000 kr
Månadsavgift: 6 207 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Central 3:a med inglasad balkong!

Varmt välkomna till Lundvägen 3 och en ljus, central trerummare högst upp i huset med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett centralt boende med inglasad balkong, ett stenkast från både stadskärnan och tågstationen, belägen i ett populärt villakvarter. Till lägenheten hör en bit av föreningens insynsskyddade trädgård som lämpar sig likaväl för den trädgårdsintresserade som för den mer bekvämt lagda.

På Lundvägen bor du i en familjär förening med fyra stycken lägenheter belägna i en central 40tals-villa med tillhörande källare. Lägenheten välkomnar dig via en inbjudande entré med goda avhängningsmöjligheter som leder vidare till kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns det gott om svängrum för både sällskapsdel och större matgrupp. Utgång till den inglasade balkongen i sydostläge, perfekt för sommarens morgonkaffe. Balkongen har trevlig vy mot föreningens lummiga trädgård. Lägenheten inrymmer även två bra sovrum och ett nyrenoverat badrum (-2024) med behaglig golvvärme och möjlighet att installera tvättmaskin.

I Brf Hunden 2 bor du i en mindre förening med härlig gemenskap mitt i ett familjevänligt kvarter. Föreningen erbjuder sina medlemmar tvättstuga i källarplan, cykelförråd i trädgården och möjlighet att hyra både förråd och motorvärme. Det finns även ett gemensamt garage som är fritt för medlemmarna att nyttja, främst avsett för motorcyklar eller lättare fordon. I avgiften på 6 207 :- mån ingår hushållsel, angiven parkeringsplats, V/A och värme.

Sammantaget ett unikt boende mitt i Strängnäs!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning! Föranmäl gärna ert intresse

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Strängnäs

Lundvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.