Centralt, Strängnäs

Hertig Karls väg 4

  • 1 rum
  • 44,4 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 350 000 kr
Månadsavgift: 2 697 kr/mån

Stilren 1:a med tilltalande uteplats!

Med ett lugnt och trivsamt läge strax intill stadskärnan erbjuds nu möjligheten att slå sig till ro och njuta av en generös 1:a med hemtrevlig atmosfär. Vi befinner oss mitt i Strängnäs i populära Brf Seminariet med närhet till allt som Strängnäs har att erbjuda.

Lägenheten välkomnar er bekvämt på entréplan med en praktisk hall och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden ger direkt ett gott intryck tack vare sina enhetliga golv och ljusa färgsättning. Separat kök med bekväm diskmaskin och plats för matgrupp för upp till fyra personer intill fönster som vetter mot närliggande villaområde. Lägenheten erbjuder även ett rymligt allrum som bjuder in till socialt umgänge med gott om plats för sällskapsdel och goda möjligheter att dela av ett separat sovutrymme om så önskas. Från allrummet kliver ni ut på den inramade uteplatsen i västerläge. Bostaden inrymmer även ett badrum inrett med våtrumsmatta & tapet samt praktisk klädkammare i anslutning till hallen.

Bostaden ingår i föreningen Seminariet som är en välskött och stabil förening med god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. I den förmånliga avgiften på 2 696:-/mån ingår: bredband (10/10) värme, och V/A. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat: förråd, tvättstuga, övernattningslägenhet, garage, fest-/samlingslokal, hobbyrum och en trevlig och välskött innergård.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Strängnäs har att erbjuda, perfekt för dig som söker en bekväm lägenhet och en trivsam boendemiljö. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren.

Sammantaget ett ypperligt tillfälle för den som vill bo centralt i en trygg förening, varmt välkomna!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Strängnäs

Hertig Karls väg 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.