Centralt, Strängnäs

Källgatan 3B

Såld
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

Suverän 3:a med både centralt läge och låg avgift!

Här radar kvalitéerna upp sig för dig som ställer höga krav på ditt nästa boende, med ett ytterst centralt läge, genomgående gott skick, 86 välplanerade kvadratmeter och belägen på andra våningen i hus med modern hiss. Avgift på ynka 2 540:-/mån och med ett stenkast till både stadskärnan och småbåtshamnen blir det ett svårslaget recept för boende i centrala Strängnäs.

Hissen tar dig bekvämt upp till andra våningen där du välkomnas av en ordentlig entréhall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring, perfekt för att ge hallen ett städat intryck. Vidare möts du av ett socialt utformat vardagsrum med plats för både matgrupp och sällskapsdel. Här finns det gott om utrymme för framtida tillställningar med släkt och vänner. Lägenheten erbjuder fönster i två väderstreck som bidrar till en ljus och luftig atmosfär i både vardagsrum och kök. Intill vardagsrummet hittar du köket med gott om förvaring och plats för matgrupp. Från köket kliver du ut på balkongen som vetter mot den lugna innergården. Härifrån skymtar du domkyrkan över takåsarna och för den som vill går det lika bra att ta morgonkaffet i den gemensamma parken på innergården. Bostaden inrymmer även två bra sovrum med gott om utrymme för både säng, förvaring och arbetsbord, praktisk klädkammare och intill hallen finns ett modernt helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten är utrustat med ett smart låssystem för en bekväm vardag.

Lägenheten är belägen i Brf Sankt Görans källa som är en av Strängnäs mest attraktiva föreningar med låga avgifter, centralt läge och både hiss och garage. Föreningen tillhandahåller bland annat sina medlemmar en trevlig och välskött innergård med flera sällskapsytor, ordentlig tvättstuga, praktisk källsortering i separat byggnad på innergården, förråd till varje lägenhet och garage med laddningsmöjligheter. I den förmånliga avgiften på ynka 2 540:-/mån ingår både bredband (100/100), kabel-tv (basutbud), värme och V/A . Tack vare fastighetens centrala läge har föreningen hyresintäkter från företagslokaler vilket gynnar föreningens ekonomi och borgar för ett tryggt framtida boende.

Sammantaget ett bekvämt boende i en av Strängnäs centralaste föreningar! Varmt välkomna att föranmäla ert intresse

Mer om mäklarna