Centralt, Strängnäs

Nygatan 32A

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt belägen 3:a i attraktiv förening!

Varmt välkomna till Nygatan 32A och en tilltalande 3:a i en suverän förening. Här erbjuds ett central lägenhet på 81 välplanerade kvadratmeter med fönster i tvåväderstreck, låga omkostnader, moderna ytskikt och ett helkaklat badrum med tvättutrustning. Lägenheten har haft en och samma ägare sedan byggåret och andas till stora delar fortfarande nykänsla tack vare den genomgående ljusa och stilfulla interiören.

När du kliver in i lägenheten möts du direkt av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring via infällda garderober som ger dig ett gott första intryck. Intill ligger det arbetsvänliga köket med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Härifrån stiger du ut på balkongen i rakt sydöstläge som vetter mot Höjdparken, en perfekt plats för sommarens morgonkaffe. Från köket når du vardagsrummet som är lägenhetens mittpunkt och stoltserar med goda sällskapsytor och flera fönster som bidrar till ett behagligt ljusinsläpp. Lägenheten inrymmer även ett helkaklat badrum med behaglig golvärme och två rymliga sovrum med smarta förvaringslösningar.

Brf Höjdparken är en mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med en belåningsgrad på ynka 1 104:-/kvm vilket föranleder den förmånliga månadsavgiften på 3 039:-/mån. I månadsavgiften ingår värme, fiber (100/100), vatten och avlopp samt basutbud kabel-tv. Föreningen består av 22 st lägenheter fördelat på två huskroppar med en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra övernattningslägenhet eller en uppskattad föreningslokal med köksdel. Det finns även källarförråd, hobbyrum, tvättstuga med mangel, bastu/relax avdelning, motionsrum och ett garage med spolplats för bilen.

Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren.
Ett perfekt boende för dig som söker en lägenhet med en trivsam boendemiljö med promenadavstånd till det mesta.

Mer om mäklarna