Centralt, Strängnäs

Sörgärdsgatan 19

Såld
  • 1,5 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Fenomenal 1.5a högst upp i huset!

Varmt välkomna till Sörgärdsgatan 19 och en suveränt planerad 1.5:a med ett stenkast till allt som Strängnäs har att erbjuda. En tilltalande gavellägenhet som erbjuder ett ytterst centralt läge och moderna bekvämligheter för den kräsna köparen, belägen högst upp i huset på 4:e våningen i hus med hiss.

Redan när du stiger in i hallen möts du av ett behagligt ljusinsläpp från tre väderstreck och Domkyrkan som skymtas via vardagsrumsfönstret. Praktisk utformad hall med gott om förvaring och behändigt klinkergolv. Vidare når du vardagsrummet med plats för såväl matgrupp som sällskapsdel, härifrån kommer du ut på den insynsskyddade balkongen med svårslagen utsikt över takåsarna och fri vy mot Domkyrkan. I anslutning till vardagsrummet finns det smidiga köket med gott om förvaring och härlig kvällssol via stort fönsterparti. Intill hittar du sovrummet som rymmer plats för säng och förvaring. Lägenheten inrymmer även ett helkaklat badrum med komplett tvättutrustning och arbetsbänk.

Brf Semaforen 3 är en modern bostadsrättsförening bestående av 2 st flerbostadshus med totalt 27 lägenheter. Husen byggdes 2004 och föreningen har egna parkeringsplatser och carports, separat kö. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en tilltalande innergård, parkeringsplatser (separat kö), tvättstuga, cykelförråd och lägenhetsförråd till samtliga lägenheter. I den förmånliga avgiften på 2 956:-/mån ingår värme och V/A. Föreningen har även ett gemensamt kabel-tv avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 160:-/mån för kabel-tv.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Strängnäs har att erbjuda, perfekt för dig som söker en central lägenhet med låga omkostnader och en trivsam förening. Strängnäs resecentrum på bekvämt promenadavstånd där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Ett stenkast till Strängnäs småbåtshamn, stadskärna, restaurangutbud och vackra promenadstråk.

Sammantaget en svårslagen lägenheten med närhet till det mesta, varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna