Centrala Strängnäs, Strängnäs

Larslundavägen 8D

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Central trea i tacksamt format!

Varmt välkomna till Larslundavägen 8D och en central trea med tacksam placering en halv trappa upp i hus med bekväm hiss. Här kan man njuta av fönster i tre väderstreck och en trevlig balkong mot den lugna innergården i västerläge. Direkt närhet till resecentrum och stadskärnans utbud runt hörnet!

Lägenheten är disponerad på 76 kvadrat och direkt när man kliver in i bostaden möts man av en rymlig entréhall med gott om förvaring via garderober och goda avhängningsmöjliheter. I anslutning till hallen ligger badrummet med dusch, toalett och tvättmaskin. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt och stoltserar med goda sällskapsytor, stora fönster som bidrar till fina ljusinsläpp och trevlig atmosfär. I delvis öppen planlösning till vardagsrummet finns det praktiska arbetsköket med generösa arbetsytor och gott om förvaring. De två sovrummen är rymliga och lättmöblerade, ena sovrummet har utgång till balkongen i västerläge och kan likaväl användas som vardagsrum om så önskas.

Brf Skogvaktaren består av 63 bostadsrättslägenheter och är en stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Till lägenheten hör två st förråd och i avgiften på 5 948:-/mån ingår värme, V/A och även fiber (250/250). Föreningen tillhandahåller sina medlemmar 38 st parkeringsplatser, 4 gästparkeringar, tvättstuga & cykelförråd i källarplan samt gemensam trädgårdshörna på innergården.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Strängnäs har att erbjuda, perfekt för dig som söker en central lägenhet med en central, trivsam boendemiljö. Ett stenkast till Strängnäs resecentrum där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Strängnäs småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk når ni på bekvämt promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna