Strängnäs

Tingstugatan 33A

  • 2 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 050 000 kr
Månadsavgift: 4 020 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stilren gaveltvåa med balkong i söderläge!

Välkommen till Tingstugatan 33A och denna stilrena gaveltvåa! Genomgående parkettgolv, ljusa färgval och härlig balkong i söderläge! Vardagsrum med fönster i två väderstreck som bidrar till en härlig ljussättning. Modernt badrum inrett med kakel, klinker & vädringsfönster. Fräscht kök i anslutning till vardagsrummet med skåpinredning i vitt, bänkskiva i laminat och rostfri diskho. Kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin. Sovrum med parkettgolv, målade väggar & fönster mot norr.

BRF Gläntan är en välskött förening som består utav 24 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Förningen har även 30 st. egna parkeringsplatser där kösystem tillämpas. Belåningen kr/kvm uppgår till 5 677 kr enligt årsredovisning 2023. Två förråd hör till lägenheten.

Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde och modern träningsanläggning.

Välkommen på visning!

Boka visning

  • Öppen visning - föranmäl gärna ert intresse.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Strängnäs

Tingstugatan 33A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.