Strängnäs

Hästskovägen 16B

Såld
  • 2,5 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Fenomenal 2.5:a med två uteplatser!

Tillfälle för den kräsne! På Hästskovägen erbjuds nu en totalrenoverad 2.5:a i populära Kungsfågeln. Bostaden erbjuder en härlig planlösning med uteplatser i två väderstreck och en rogivande atmosfär. Här är allt i absolut nyskick med modern utrustning och fina materialval i såväl kök som badrum.

Lägenheten välkomnar dig via uteplatsen på entrésidan i strålande österläge, perfekt för sommarens morgonkaffe. Väl inne möts du av en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter som tar dig vidare in i lägenheten. Tilltalande planlösning med kök och vardagsrum i en enda öppen social enhet med utgång till det insynsskyddade altandäcket på hela 27 kvm med strålande kvällssol. Här finns det goda möjligheter för den trädgårdsintresserade och gott om utrymme för tillställningar både inne och ute. Lägenheten inrymmer även ett helkaklat badrum med tvättutrustning och två sovrum, ett fullstort och ett mindre gästrum som även kan nyttjas som ytterligare förvaring eller kontorsutrymme. Gott om förvaringsutrymme via generös klädkammare.

I Brf Kungsfågeln bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda i form av småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Föreningen har bland annat ett gemensamt TV/bredbands-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 165:-/mån för både Tv och fiber (1000/1000). För pendlaren tar det endast några minuter till resecentrum med goda kommunikationer via buss och tåg till både Stockholm och Eskilstuna. Föreningen har en mycket låg belåning och väl underhållna fastigheter vilket borgar för ett tryggt framtida boende. Som medlem i föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga i källarplan och uppvärmt förråd på ca 5 kvm som tillhör lägenheten i en separat byggnad som angränsar till huset. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar fri parkering och dessutom möjlighet att hyra garage för en mer bekväm vardag. Utöver det finns det gott om fri parkering i området. För den med el- eller hybridbil finns ett antal laddstolpar installerade.

Definitiv ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

Mer om mäklarna