Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 2, 4tr

REDO™
  • 1 rum
  • 26 kvm
  • Bostadsrätt

Öppen planlösning med stort fönster - bra fritt läge vid Vanadislunden - Låg avgift - välskött brf

Trivsam och ljus 1:a högt upp - trevligt med en rymlig sällskapsdel, stort fönster och bra öppet kök. Mycket låg avgift. Ett fritt läge med vy över den grönskande Vanadislunden. Välskött och stabil förening med låg belåning. En innergård med sittgrupp och grillmöjligheter. Bastu och p-platser.

Ett bra och bekvämt boende i en 20-talsfastighet med ett högt fritt läge utan insyn. Stort härligt fönster med djup nisch ger en ljus lägenhet. Lägenhet med trevlig planlösning och bra disponerat kök. Helkaklat badrum i vitt med blå detaljer. Utrymme för bra förvaring. Centralt och trivsamt belägen lägenhet med vy mot grönskande Vanadislunden och nära ett stort utbud av butiker och restauranger. Gångavstånd till Odenplan, City och Hagaparken/Brunnsviken. Promenadavstånd till flera lärosäten, Handels, KTH och Stockholms universitet.

Välskött förening med låga avgifter. Brf Mjölner 1 är en äkta bostadsrättsförening som omfattar totalt 45 lägenheter varav en lägenhet upplåtes med hyresrätt och 4 lokaler som upplåtes med hyresrätt samt 8 p-platser för medlemmarna att hyra. Total bostadsyta 2795 kvm. Denna hörnfastighet byggdes 1926 och är i gott skick, alla stora renoveringar är gjorda. Består av adresserna Vanadisvägen 2 och Sveavägen 129. Fastigheten har ägts av de boende från 1928 och föreningen konverterade till Brf 1996. Brf Mjölner 1 har mycket god ekonomi, är lågt belånad, har goda kassatillgångar och låga avgifter.

Synnerligen attraktivt läge precis invid härligt grönskande Vanadislunden med poolbad och restaurangtäta kvarter i området. Här får man både en lugn boendemiljö samtidigt som allt finns inom 10 minuters promenad ligger Odenplan med ett stort utbud av butiker, populära restauranger, kaféer etc. För större grönområde når man med ca 5 minuters promenad den härliga Hagaparken med Brunnsviken som erbjuder tennisbanor och bad.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 2, 4tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.