Vasastan- Sankt Eriksplan, Stockholm

Sankt Eriksgatan 66, 1tr/4tr.

Såld
  • 2,5 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar orörd 20-talspärla med öppen spis och många fina originaldetaljer (ev bygglov för balkong)

Varmt välkommen till Sankt Eriksgatan 66 och denna härligt charmiga och mycket hemtrevliga 20-talspärla, precis intill populära Sankt Eriksplan.

Bostaden har en väldisponerad planlösning med flertalet vackra originaldetaljer bevarade så som generös takhöjd, vacker fiskbensparkett och öppen spis. På stämma 2024-06-13 kommer fråga om bygglov för balkonger tas upp, då styrelsen lagt fram en proposition om att utreda detta vidare och eventuellt därefter även söka bygglov, etc. (Flertalet medlemmar har uttryckt intresse för detta). Tack vare de stora fönsterpartierna med vacker spröjs och djupa fönsterbrädor ges lägenheten ett fint naturligt ljus från två olika väderstreck med ett fönster mot Sankt Eriksgatan och tre fönster mot föreningens lummiga innergård. Planlösningen möjliggör även att göra om detta hem till tre rum och kök. Närområdet erbjuder ett stort utbud av butiker, varav flera välsorterade matbutiker, restauranger, kaféer etc. På nära gångavstånd finns även flera härliga park- och grönområden som populära Vasaparken samt omgivningarna kring Karlbergskanal och Karlbergs slott.

Brf Sankt Eriksbron är en äkta nybildad bostadsrättsförening med sitt första verksamhetsår och har en välarbetad ekonomisk plan samt innehar marken med äganderätt.
Föreningen har efter ombildning kvar lokaler, 6 st hyreslägenheter och garage som bidrar till ett bra kassaflöde och framtida amortering på lån (i dagsläget har föreningen 4 939 249 kr i kassan).

Mer om mäklarna