Vasastan - Östermalm, Stockholm

Ingemarsgatan 1B, 3tr

REDO™
  • 3 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt

En ytefftektiv modern lägenhet med stora härliga fönsterpartier och balkong.

Denna välplanerade och prisvärda, ljusa 3:a ligger i en 70-talsfastighet, bekvämt med stora hissar har en solig balkong i sydost. Lägenheten har en öppen och sällskapsvänlig planlösning med stora fönsterpartier och fritt läge invid Roslagstull. Matbutik och garage i huset. Grönskande innergård.

Ljus och välplanerad lägenhet med genomgående planlösning. Högt belägen på tre trappor med solig balkong i sydost mot den grönskande innergården och trädkantade Birger Jarlsgatan. Ett bekvämt och praktiskt boende med stora hissar, lättillgängligt direkt från markplan och garage i huset. Stark förening, i fastighet från 1973. Välplanerat kök, vackra fönster i vardagsrum, rogivande rymliga sovrum, solig balkong i sydost, stilrent badrum samt bra förvaringsutrymme är kvaliteter denna trivsamma lägenhet besitter. Allt i bra skick.

Kort sagt är detta ett hem som uppfyller de flesta parametrar för den som önskar en social trea i stan nära både City och grönområden. Här är förutsättningarna tämligen idealiska.

Invid Roslagstull med närhet till både Vasastan och Östermalm. Bra bussförbindelser längs både Valhallavägen och Odengatan. Fantastiska grönområden inom promenadavstånd vid Brunnsviken, Hagaparken och Norra Djurgården. Matbutik och flera restauranger i området.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan - Östermalm, Stockholm

Ingemarsgatan 1B, 3tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.