Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Markvardsgatan 8, 2tr

REDO™
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Charmigt sekelskifte i toppskick med generös takhöjd. Lugnt belägen i attraktiva kvarter.

I mycket attraktiva och lugna kvarter i Vasastan ligger denna fantastiska, nyrenoverade sekelskifteslägenhet. Nyrenoverad med smakfulla materialval i tidstypisk stil. Perfekt genomgående planlösning med social sällskapsyta. Vacker fastighet anno 1902 & välskött, lågt belånad, äkta Bostadsförening.

Det är bara att flytta in!
Välkommen till en härlig lägenhet med många tilltalande kvaliteter vilket ger ett riktigt drömboende. Lägenheten är belägen på den mycket populära och trivsamma Markvardsgatan. Bevarad sekelskiftescharm med generös takhöjd, ca 3,30 m, vacker stuckatur, pardörrar, takrosetter och höga välvda fönster. Lägenheten har smakfullt renoverats 2021-2022 där bl a köket har flyttats och ligger numer i fil med vardagsrummet. Väggar, tak, snickerier och golv är åtgärdade. Kaklat nytt badrum. Tidigare bygglov för fransk balkong för den som önskar. Väl tilltaget källarförråd om ca 10-12 kvm tillhör lägenheten.

Vacker fastighet anno 1902 och välskött, lågt belånad, äkta Bf. Fastigheten ligger i korsningen Markvardsgatan och Döbelnsgatan. Trivsamma och lugna kvarter med närhet till liv och rörelse längs Odengatan och Sveavägen med ett stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer. Promenadavstånd till Odenplan med goda kommunikationer, City och grönområden såsom bl a Observatorielunden, Humlegården och Hagaparken.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Markvardsgatan 8, 2tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.