Södermalm, Stockholm

Heleneborgsgatan 26

  • 1,5 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 850 000 kr
Månadsavgift: 1 342 kr/mån

Tilltalande lägenhet som disponeras som 2:a med vackra detaljer och stilrent renoverat badrum

Välkommen till denna charmiga och välplanerade lägenhet som bjuder på både stil och komfort! Här möts du av vackra ljusa lutade trägolv som är behandlade med hårdvaxolja som sträcker sig genom hela bostaden. Den generösa takhöjden och det vackert spröjsade fönstret mot gården skapar en härlig känsla av rymd. Det trivsamma rummet har delats av på ett smart sätt för att ge dig en perfekt disponerad 2:a. I köket finner du en stor matplats där de många sittplatserna gör det enkelt att njuta av långa middagar tillsammans. Badrummet är ett riktigt lyxigt inslag, stilrent och påkostat med högkvalitativa materialval och renoverades år 2021, vilket gör att det känns fräscht och modernt. Lägenheten har dessutom ny el, vilket ger dig extra trygghet och bekvämlighet.

Bostadsrättsföreningen är en välskött förening med anor från 1924, vilket gör den till en av områdets äldsta och mest etablerade. Föreningen äger marken, vilket ger trygghet och stabilitet för de boende på lång sikt. Ekonomin är mycket sund, och föreningen är nästintill skuldfri, vilket möjliggör de låga månadsavgifterna som även inkluderar Bredband och kabel-TV. Här finns också fina gemensamma anläggningar, inklusive en vacker innergård som är en grön oas för alla medlemmar, samt en bastu i källaren. Allt detta bidrar till en hög trivsel och trygghet för de boende.

Adressen utgör en högt eftertraktad plats i Hornstull och erbjuder närhet till allt som området har att erbjuda. I kvarteren finns en flertal mysiga caféer, barer och stämningsfulla restauranger. I Hornstulls galleria bjuder på ett omfattande urval av butiker och populära barer. Endast några minuters promenad från lägenheten ligger det vackra området Långholmen, som lockar med fantastiska löpspår och möjligheten till avkopplande bad under sommarmånaderna. Härliga promenadstråk utmed vattnet finns precis utanför dörren. Med närheten till Hornstulls tunnelbanestation och flera busslinjer i närområdet erbjuds utmärkta kommunikationsmöjligheter. Dessa effektiva förbindelser tar dig smidigt till alla hörn av staden. Dessutom erbjuder Hornstull flygbuss som på bara cirka 50 minuter tar dig till Arlanda flygplats.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södermalm, Stockholm

Heleneborgsgatan 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.