Södermalm, Stockholm

Vintertullstorget 40

REDO™
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och rymlig lägenhet perfekt för familjen

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med en genomgående planlösning som erbjuder både funktionalitet och komfort. Här finner du ett modernt kök utrustat med generösa arbetsytor och gott om förvaring, perfekt för dig som älskar att laga mat och hålla ordning. Den fina matplatsen framför burspråket bjuder in till mysiga familjemiddagar och härliga stunder med vänner, medan det ljusa vardagsrummet skapar en harmonisk atmosfär. Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut till balkongen som vetter mot den lugna gården , en idealisk plats för morgonkaffet eller avkopplande kvällar. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med plats för både säng och förvaring, vilket gör dem perfekta för både barnrum, gästrum eller hemmakontor. Det smakfullt inredda badrummet håller hög standard och erbjuder allt du behöver för en bekväm vardag.

I föreningen finns trevliga gemensamma innergårdar och bra gemensamhetsutrymmen såsom föreningslokal, perfekt för möten, barnkalas och andra sammankomster. Fritidslokal, här kan du spela pingis, innebandy och fussball. Det finns även bastu, snickeriverkstad och övernattningsrum med mer. På gårdarna i området finns flera dagis och lekplatser för de små. Området erbjuder härliga promenadstråk och cykelvägar utmed kanalen och Hammarby Sjö. Längs kanalen ligger båtar förtöjda och här finns stora öppna gräsytor för lek picknick och boule. Bra kommunikationer med flera busslinjer samt båtförbindelse Med M/S Emelie som sommartid tar dig till Hammarby Sjöstad, Masthamnen, Djurgården och Nybrokajen.

Här bor du helt perfekt inne på en lugn innergård nära till Katarina Bangatas allé, alldeles invid Vitabergsparken, Sofia kyrka och med närhet till stort utbud av mataffär, restauranger, nöjen och puls. Utanför porten finns mängder av aktiviteter att ta sig för. Vad sägs om promenader i Vitabergsparken, längs kanalen och Hammarby Sjö, shopping och nöjen i "SoFo" eller bara en avkopplande fika vid Nytorget för att nämna några. Nära till Eriksdalsbadet med fina badmöjligheter året om.

Välkommen till en perfekt bostad för familjen som söker både komfort och trivsel.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södermalm, Stockholm

Vintertullstorget 40

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.