Enastående utsikt över sjö och stad

Södermalm - Maria, Stockholm

Ludvigsbergsgatan 37, 5 tr.

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp - Milsvid utsikt - Balkong

Välkommen till en mycket ljus och tilltalande lägenhet med betagande utsikt över Stockholm och Riddarfjärden. Lägenheten har väldisponerade rum och en redan trevlig planlösning förädlades 2015 med öppnare planlösning som skänker lägenheten ännu mer ljus rymd. Här ser du ut över Söders takåsar från den stora balkongen och lägenhetens trevliga kök. Från vardagsrummet och ett av sovrummen vilar ögonen mot 1700-talets kulturhus, Riddarfjärden och vyn mot Kungsholmen och Stadshuset.

Lägenheten totalrenoverades 2015 och håller mycket väl än idag. Här finns två bra sovrum, gott om förvaring, ett stort härligt badrum med fönster och dessutom en extra toalett vid hallen. Byggåret från 60-talet garanterar praktik och bekvämlighet för barnfamiljer eller andra som önskar smidig boendekvalitet.

Balkongen är mycket rymlig och har söderläge. Föreningen är välskött och har låg belåning.

Området är mycket attraktivt, du når Mariatorget på fem minuter och läget är ändå tyst och lugnt med all tänkbar service runt hörnet. Bra kommunikationer med T-bana Mariatorget och Zinkensdamm och flertalet busslinjer. Skinnarviksberget för kvällspromenad eller utflykt. Sammantaget är detta en riktig drömlägenhet.

Mer om mäklarna