Östermalm, Stockholm

Storgatan 30 A

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren och optimalt planerad invid Strandvägen

Stilren och optimalt planerad lägenhet mycket attraktivt belägen invid Strandvägen i skuldfri förening med låg avgift. Mycket generöst vardagsrum med härlig rymd och stora vackra fönster mot lugn och grön innergård. Elegant kök med all maskinell utrustning. Rofyllt sovrum med platsbyggda garderober. Stort helkaklat badrum med dusch. Fantastiskt läge både nära Djurgården och med stort utbud av restauranger och kommunikationer. Välskött och skuldfri förening i vacker fastighet byggd 1882.

Välkommen till denna eleganta och nyrenoverade tvåa belägen ett stenkast från Strandvägen. Denna optimalt planerade lägenheten om 55 kvm är belägen på 3 trappor utan insyn och är en sann pärla där varje detalj noggrant valts ut för att skapa ett hem utöver det vanliga.

Hallen med golv av svart marmor erbjuder praktisk och stilren förvaring. Generöst vardagsrum med fantastisk rymd och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ljuspigmenterat och hårdvaxoljat ekparkettgolv ger rummen en sofistikerad och tidlös känsla. Fullutrustat kök med valnötsluckor och vacker gedigen bänkskiva i stenkomposit.

Sovrum med platsbyggda garderober inklusive inbyggd belysning erbjuder rikligt med förvaring . Badrummet med stilren duschavdelare i glas och en elegant kommod med lådor, fristående armatur, infällda spotlights och tvättmaskin.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Mer om mäklarna