Östermalm - Karlaplan, Stockholm

Karlaplan 17A

Såld
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Ljust och högst upp med många fönster - Utsikt mot takåsar & Karlaplan - låg avgift - Fältöversten

En ljus härlig lägenhet högst upp med många fönster. Välplanerad 2:a. Ett lugnt och behagligt läge i fastigheten, vy ut mot takåsar och Karlaplan. Trivsam sällskapsyta med kök och vardagsrum. Rymlig klädkammare och helkaklat badrum. Låg avgift och skuldfri Brf ovanför Fältöversten.

En ljus härlig hörnlägenhet högst upp med många fönster. En välplanerad 2:a med ett lugnt och behagligt läge i fastigheten, insynsskyddat med vy ut mot takåsar och Karlaplan. Trivsam sällskapsyta med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Bra sovrum med med plats för upp till 180 cm bred säng. Helkaklat badrum. Bra förvaringsutrymme i en rymlig klädkammare. Ett ypperligt läge i huset ovanför Fältöverstens shoppingcentrum har du nära tillgång till all service och goda kommunikationer. Lägenheten är belägen i en skuldfri förening - Brf Fältöversten har mycket god ekonomi med 24 kvarvarande hyresrätter (dold tillgång).
För mer information se - föreningens hemsida: www.brf-faltoversten.se

Ett fantastiskt centralt läge med fastigheten belägen ovanför Fältöverstens shoppingcentrum med all tänkbar service, bl a tandläkare, sjukgymnast, bibliotek utöver ett stor utbud av butiker och mataffärer.
Promenadavstånd till vackra grönområden som Tessinparken, Djurgården och Gärdet.

Mer om mäklarna