Nybodahöjden, Stockholm

Nybodaringen 105

REDO™
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Arkitektritad hörntrea med soldränkt balkong!

Omgiven av Nybodahöjdens grönskande idyll reser sig denna ståtliga, arkitektritade prakt över trädtoppar och takåsar. Med en porlande bäck och blommande träd i närheten, blir detta en idyllisk oas där naturens skönhet omfamnar varje detalj. Här möts du av en bostad utan kompromisser, där en optimal och funktionell planlösning erbjuder separat kök, lyxen av två badrum och möjligheten att skapa ytterligare ett rum tack vare generösa fönsterpartier i två väderstreck.

Balkongen ger snarare känslan av en altan med ett stort, soldränkt trädäck som låter dig njuta av både morgon- och kvällssol. Här kan du förlora dig i himlens skådespel och den förtrollande lummiga utsikten. Bostaden bjuder på påtaglig charm och intressanta inslag med välbevarade originalutföranden i alla rum. Även den franska balkongen bidrar med karaktär, med en välvd form och eleganta pardörrar som öppnar upp mot omgivningarna. Generösa sociala ytor i både kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås och njuta av vardagen. Det separata köket med matplats blir en naturlig samlingspunkt efter en lång dag.

De två fullt utrustade badrummen är en uppskattad lyx under fartfyllda morgnar, med dusch i det ena och badkar i det andra. Den rymliga hallen ger en känsla av extra rymd och organiserar upp bostadens ytor på ett praktiskt sätt. Det vackra ljusinsläppet från de generösa fönsterpartierna leder dig in i det inbjudande vardagsrummet, varifrån du når den underbara balkongen som blir en härlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret.

Brf Nybodahöjden 1 är en äkta bostadsrättsförening i ett unikt område precis utanför tullarna. Föreningens hus ritades av Bertil Schröder, Origo arkitekter och uppfördes till utställningen Bygga Bo 98 under kulturhuvudstadsåret i Stockholm. Här på Nybodaringen 105 bor du som i en egen stadsdel nära stan, med en unik aura och atmosfär. En parkeringsplats kan följa med vid överlåtelsen om så önskas, och i föreningen finns en tvättstuga samt ett externt förråd för extra förvaring. Brf Fågelsången 1 är en äkta bostadsrättsförening med 27 lägenheter.

I närområdet finns Liljeholmskajens badplatser och sjökrogar, Liljeholmstorget med shopping i över 90 butiker, och Södermalm inom kort cykelavstånd. Allt känns nära tack vare det bästa läget i området, med goda kommunikationer och bussar till Liljeholmen precis utanför, samt Årstabergs station med pendeltåg och tvärbana på ca 10 minuters promenadavstånd.

Välkommen hem till en bostad utöver det vanliga!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nybodahöjden, Stockholm

Nybodaringen 105

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.