Nedre Gärdet, STOCKHOLM

Bo Bergmans gata 7, ½tr

Såld
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 5:a i bra skick - barnvänligt område -Avgiftsfritt - Skuldfri Brf med stor kassa.

0 kr avgift tillsvidare. Modern 5:a med 3-4 sovrum, det perfekta boendet för en stor familj. Lägenhet i bra skick genomgående uppdaterad kök, snyggt badrum och gäst-wc samt balkong. Tre stora sovrum och ett mindre/arbetsrum. Starrängsringen är ett barnvänligt område med flera förskolor och skolor.

0 kr avgift tillsvidare. Välkommen till en rymlig, modern lägenhet med 3-4 bra sovrum. Trevligt rymligt kök, snyggt uppdaterat och plats för ett större matbord. Stort helkaklat badrum med fönster och separat gäst-wc. Välplanerad lägenheten som har uppdaterats under åren, alla väggar målade, gott om plats för förvaring. Ett mycket bekvämt boende i barnvänlig, grönskande miljö. Ingen genomfartstrafik. En bra stabil och välskött Brf. Skuldfri med stor kassa som gör det möjligt med avgiftsfritt tills vidare för medlemmarna.

Brf Svea Artilleri 4 bildades 2001. Fastigheten om 5 bostadshus omfattar adresserna Bo Bergmans Gata 3-11 samt 12-14, Jungfrugatan 70 och Starrängsringen 1-17. I föreningen finns 106 st lägenheter, varav 13 lägenheter upplåtes med hyresrätt, 50 garageplatser samt 8 st lokaler. Brf Svea Artilleri är en äkta bostadsrättsförening. I lokalerna finns bl a. bageri. lunchrestaurang, förskola och skönhetssalong.
Föreningen är medlem och representerande i "Starrängsringens, garage-, sopsug och fontänens samfällighet". Har installerat bergvärme.

Föreningen är belägen på Gärdet som ligger ca 2 km nordöst om Stockholm city. Bebyggelsen i området består av flerfamiljshus i funktionalistisk stil.

Det är nära till Östermalm och Djurgården med dess stora utbud av såväl restauranger, caféer, butiker, idrottsplatser, lekplatser, parker och grönområden. I området finns flera förskolor, grundskolor och gymnasium. Från Stadions tunnelbanestation tar det 5 minuter till T-centralen.

Gränsen mot Östermalm utgörs av Valhallavägen samt i en linje norr om Filmhuset och vidare öster om kvarteret Kompaniet vid Gärdesgatan. Lidingövägen bildar gräns mot Norra Djurgården och Hjorthagen. Gränsens mot Djurgården går i Djurgårdsbrunnsviken och Djurgårdsbrunnskanalen. Den består dels av ett tättbebyggt område, dels av ett stort huvudsakligen gräsbevuxet område med inslag av skog som är en del av Nationalstadsparken. Stadsdelen Gärdet bildades 1926 genom en delning av stadsdelen Östermalm.
Inom stadsdelen finns ett flertal offentliga byggnader och institutioner, bland annat Kaknästornet, Musikhögskolan, Sjöhistoriska museet, Tekniska Museet, Etnografiska museet, Försvarets materielverk, Svenska Filminstitutet, överbefälhavaren, Krigsarkivet, Svea livgarde och Försvarshögskolan, Frihamnen, Värtahamnen med flera.

Mer om mäklarna