Liljeholmen, Stockholm

Liljeholmsvägen 32, vån 9

REDO™
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp med perfekt läge i huset. Stor balkong och slående utsikt!

Varmt välkommen till en av husets bästa tvåor, med milsvid utsikt över sjön Trekanten, Mälaren och stora delar av Stockholms inlopp! Lägenheten har en generös balkong om cirka 13 kvm, belägen i perfekt läge, som sträcker sig längst med hela lägenheten. Här kan man njuta av härlig eftermiddags-och kvällssol och en utsikt som är svår att överträffa. Detta blir som en trevlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret där man kan få avkoppling samt njuta av de vackraste solnedgångarna.

Bostaden har stora och påkostade fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp samtidigt som alla fönster vetter ut mot grönska, vatten och takåsar. Lägenheten är social och erbjuder ett välplanerat kök med halvöppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet, stort sovrum med mycket platsbyggd förvaring och ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förutom detta finns en mysig innergård med ytor för umgänge och en pool med utsikt.

Stabil förening med god ekonomi som tidigare haft avgiftsfria månader. Brf Rosteriet kombinerar storstadspuls med en närhet till natur och vackra omgivningar. Fastigheten ligger nära Liljeholmstorget där det finns shoppinggalleria och all tänkbar service. Här har man direkt närhet till sjön Trekanten med härliga promenadstråk runt sjön och som vintertid plogas till en skridskobana. Promenadavstånd till Mälaren, Södermalm och vackra naturområden. Här kombineras stadspulsen och alla dess bekvämligheter tillsammans med fin natur och avkopplande lugn. Området erbjuder utmärkta kommunikationer. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på ca 10 minuter. Runt hörnet når du Liljeholmens centrum där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger.

Här får du den bästa kombinationen av att bo med lugnet i bostaden medan du känner av stadens liv och puls precis runt husknuten!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Liljeholmen, Stockholm

Liljeholmsvägen 32, vån 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.