Kungsholmen, Stockholm

Polhemsgatan 36, 4tr

Såld
  • 2 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Högt läge - Fantastisk balkong mot Kronobergsparken - Låg avgift

Varmt välkommen till denna fantastiska tvårummare i högt läge på en attraktiv adress intill vackra Kronobergsparken. Perfekt planerad funkis om 39kvm med låg avgift i en mycket välskött förening med låg belåning. Ljus och fint renoverad lägenhet med generösa fönsterpartier med en härlig balkong i västerläge med utsikt över Kronobergsparken.

Vardagsrummet kan enkelt möbleras med soffgrupp, tv-möbler och ett matbord. Härifrån, via dubbeldörrar nås den fantastiska balkongen i soligt högt läge med en vacker utsikt över Kronobergsparken. Det stora fönsterpartiet bringar ett fantastiskt ljus till hela lägenheten. På golvet finner ni vacker fiskbensparkett. Det stilfulla renoverade köket har gott om förvaring i ljusa över- och underskåp, diskmaskin, spishäll, fläkt, kombinerad ugn och micro. Ett komplett kök med gott om arbetsyta.

Ett mysigt sovrum där du får plats med en 180 cm säng och fönster med utsikt mot vackra Kronobergsparken. Lägenheten har fantastisk förvaring i form av en rymlig inredd walk-in closet samt övriga platsbyggda garderober intill hallen. Vacker kolmårdsmarmor på hallgolvet. Stilrent kaklat badrum med takdusch och handdusch samt duschväggar. Handfat med spegel ovan och handdukstorkare. Lägenheten har en säkerhetsdörr. Boendet passar såväl par som singelboende. Denna lägenhet har verkligen allt du kan tänka dig behöva!

På Polhemsgatan 36 flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi som även avspeglar sig i den låga avgiften! Lågt belånad förening om ca 1938 kr/kvm och fint kassaflöde från två uthyrda lokaler. Du får även andra bonusar som grönskande innergård med grillmöjligheter, gemensam takterrass samt relaxrum med bastu och dusch. Huset är byggt i klassisk funkisstil där föreningen lagt stort värde att behålla och återskapa unika detaljer i fastigheten. Arkitekten för fastigheten är den välkände Ernst Grönwall, som även bland annat ritade biograferna Draken vid Fridhemsplan och Victoria på Götgatan. Hiss finns i huset.

Du bor med ett ytterst attraktivt läge precis invid Parkgatan och grönskande Kronobergsparken samt med Fridhemsplans puls runt hörnet. Precis utanför porten kan du njuta av lugnet genom att gå raka vägen upp i Kronobergsparken eller snabbt nå vackra Norr Mälarstrand i din södra riktning alternativt Kungsholm Strands promenadstråk i din norra. Promenad- och löparstråken tar dig ca. 1 mil runt om Kungsholmen bland grönska och vatten.

Runt hörnet finner du all tänkbar service samt oslagbara kommunikationer. Du finner ett rikt utbud av restauranger, caféer och fik i din direkta närhet och med en kort promenad når du Fridhemsplan med flertalet matbutiker, shopping och gym. Från Fridhemsplan går även Flygbussarna och tunnelbanans blå- och gröna linje samt flertalet linjebussar. I motsatt riktning med några minuters promenad tar du dig snabbt ner till City och T-centralen samt Arlanda Express. Ett stenkast utanför porten finner du bussline 1 som tar dig hela vägen till Cityterminalen, Hötorget och Stureplan.

Vänligen kontakta mäklaren för mera info. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna