Kungsholmen, Stockholm

Lindhagensgatan 55,1tr

REDO™
  • 2,5 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket välplanerad 2,5:a med 2 möjliga sovrum. Stor social yta med kök och vardagsrum i öppen plan.

En trevlig lägenhet i gott skick med fokus på social sällskapsyta med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två möjliga sovrum och bra förvaring i garderobsvägg och klädkammare. Välskött fastighet från 1929 med en härlig grönskande trädgård. Promenadavstånd till Rålambshovsparken och Fridhemsplan.

Här får du en mycket väldisponerad lägenhet med trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Finns behovet av två bra sovrum på liten yta så är denna planlösning svårslagen. Föreningen är välskött och har en fantastiskt härlig innergård som ligger nära tillhands för den som bor i denna lägenhet. På innergården har du tillgång till flera sittgrupper, grillmöjlighet och grönskande omgivning. Föreningen består av 17 bostadsrätter och en hyresrättslokal. Stabil ekonomi och fastighet från 1929 som totalrenoverades 1988. Välisolerat och tyst mellan föreningens lägenheter. Låg belåningsgrad om 3075 kr/kvm.

Fastigheten ligger på Lindhagensgatan som är en trivsam gata ett kvarter från Thorildsplans T-bana och på promenadavstånd till såväl Fridhemsplan, Rålambshovsparken som Hornsbergs Strands breda utbud av mysiga restauranger. Området mot Hornsbergs strand och Kristineberg erbjuder fina strövområden, småbåtshamnar och badklippor. Den vackra strandpromenaden sträcker sig Kungsholmen runt och inbjuder till härliga promenad- och joggingturer. Lindhagen och Hornsbergs strand har förlängt Kungsholmen och bidragit till ett än större utbud av all tänkbar service i området. Norr mälarstrands populära vattenhål Mälarpaviljongen har numera fått hård konkurrens av Hornsbergs trendiga pärla Piren.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsholmen, Stockholm

Lindhagensgatan 55,1tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.