Kungsholmen, Stockholm

Inedalsgatan 1

REDO™
  • 3,5 rum
  • 147 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv vindsvåning i hjärtat av Kungsholmen - stora sociala ytor - fantastisk takterrass

Välkommen till denna fantastiska vindsvåning i etage, belägen i hjärtat av Kungsholmen! Här erbjuds en unik bostad med en fantastisk soldränkt terrass som bjuder på en milsvid utsikt över staden och takåsar, perfekt för att njuta av solnedgångar och stjärnklara kvällar.

När du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck och en underbar utsikt över Kronobergsparken. Hissen når hela vägen upp till våningsplanet.

Vardagsrummet, med sina stora fönster, släpper in rikligt med dagsljus och ger en känsla av rymd och öppenhet. Vackra takbjälkar och en stor öppen spis gör lägenheten unik i karaktär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en ljus och luftig atmosfär, perfekt för både umgänge och avkoppling. Det moderna köket har utrustning från bl.a Miele och LG och erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsytor samt en fantastisk köksö av massivt trä, vilket gör det till en dröm för den matlagningsintresserade.

Med närhet till stadens alla bekvämligheter, samtidigt som du har en privat oas med panoramautsikt, är detta en bostad som verkligen har allt. Fantastisk takhöjd, vackra vindsdetaljer, stora öppna sociala ytor, öppen spis, två badrum, rymliga sovrum, förvaringsloft, ljudsystem i hela lägenheten, hiss till entré, samt en underbar takterrass med sol från tidig eftermiddag till kväll gör denna lägenhet helt perfekt!
Välkommen hem!

Kontakta mäklaren för mera info samt bilder.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsholmen, Stockholm

Inedalsgatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.